Baobab Collection


In onze bloemen- planten- & decoratiezaak verkopen wij ook de (bijna) volledige collectie van Baobab Collection. Gaande van de kleine geurkaarsen de Max One tot de grootste geurkaars de Maxi Max.

Ook in de diffusers - geurstokjes kan u bij ons kiezen uit een zeer ruim assortiment.

Ook de refills om nadien uw glazen fles opnieuw aan te vullen zijn bij ons verkrijgbaar..

Daarbuiten bieden wij ook wat accessoires aan zoals oa de lederen aanstekers, lucifers en nog andere zaken. 

Indien u vragen heeft over een bepaalde kaars of collectie aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Is de bepaalde kaars die u wenst toevallig toch niet in voorraad dan kunnen wij deze voor u bestellen. Ook kan u een zeer ruim assortiment van onze collectie geurkaarsen, geurstokjes en accessoires ontdekken op onze nieuwe online decoratie webshop :  www.boutikunique.com

 

De geschiedenis en vakmanschap van Baobab Collection :

Net als een Baobab met uitzicht op de Afrikaanse savanne, onderscheiden de kaarsen en geurverspreiders van het merk zich door hun grote omvang en de originaliteit van hun design. Ze transformeren zich in buitengewone objecten die een geuritijke en esthetische ervaring bieden.

Baobab Collection heeft in 2002 het daglicht gezien in het betoverende landschap van Tanzania, een land met intense kleuren en betoverende geuren. Ook al vinden de collecties van geurkaarsen en geurverspreiders hun inspiratie in het Afrikaanse continent, het is in België, de thuisbasis van een chique en minimalistische design, dat de nieuwe creaties worden bedacht.

Baobab Collection vertelt doorheen zijn kaarscreaties nieuwe verhalen: een uitnodiging tot een zintuiglijke reis waar de esthetiek van het object en goddelijke geuren elkaar aanvullen. Alle materialen die deel uitmaken van onze kaarsen zijn zorgvuldig gekozen, met de hulp van de beste Europese ambachtsluiden.

Baobab Collection biedt een breed gamma aan van geur verspreiders en kaarsen in « mond geblazen » glas of in edel metaal bedekt met leer.

De waarden die door het Belgische merk worden geprezen, zijn die van een unieke know-how en de erkenning van een groot vakmanschap, met respect voor de ambachten en de Europese know-how.
De grondstoffen worden met de grootste zorg gekozen, onze minerale was is afkomstig uit Duitsland, ons glas uit Polen, ons leer uit Italië en onze geuren zijn ontwikkeld in Grasse.
Alle kaarsen worden met de hand in door glas ambachtslieden mondgeblazen glas gegoten, waardoor elk exemplaar een uniek model is. Elke kaars wordt vervolgens voorzichtig aangekleed met een zwart lint, de signatuur van het merk, en gedeponeerd in een elegante zwarte doos die de kaars net als een juwelendoosje beschermt.Let you inspire by Ixora Flowers & Things www.ixorawemmel.be  www.boutikunique.com

Atelier Bodeco BV

Ixora Flowers & Things

Boutikunique.com

Markt 66 - 1780 Wemmel

Tel + 32 2 460 52 04

ixora@skynet.be