Planten


Ons assortiment aan kamerplanten is vrij groot en u kan in onze winkel zowel de mini versie als de maxi versie terug vinden. Bent u dus op zoek naar een grote of kleine kamerplant dan raden we u aan om toch eens een bezoek te brengen. Aangezien wij een heel goed verloop hebben in onze planten, komt er zeer regelmatig een nieuwe lading toe en kan u elke keer opnieuw een groot aanbod terug vinden. Heeft u toch ergens een specifieke plant gezien die we niet in ons assortiment hebben of die momenteel niet meer in voorraad is dan kunnen wij die zonder probleem voor u bestellen. Ook voor bloeiende binnen planten zoals orchideeën werken wij enkel met een orchideeën kweker, wat de kwaliteit natuurlijk echt ten goede komt. Natuurlijk kan u bij de gekozen kamerplant ook een gepaste sierpot bij ons terug vinden. 

Cactussen zijn al jaar en dag een hype en dat zal de komende jaren ook zo blijven. Voor ons is dit een artikel wat we dagelijks wel verkopen. Is het niet een klein model dan zeker en vast wel een iets grotere. U kan ze bij ons terug vinden in vele maten en soorten wat het altijd leuk maakt om eens een kijkje te komen nemen. Ook zoeken wij er altijd de meest exclusieve cactussen en succulenten uit.  Voor de aankoop van onze cactussen en succulenten werken we enkel samen met een bedrijf in Vlaanderen dat deze producten invoert van over de hele wereld. Oa van Spanje, Amerika, Jamaica, Mexico, Zuid-Afrika, Madagascar, Ecuador en Peru.

Buiten planten variëren naargelang het seizoen. In de lente en zomer kan u heel wat buiten planten voor terras en/of tuin bij ons terug vinden. Gaande van groene tot bloeiende planten. Ook voor olijfbomen, vijgenbomen, druivenlaars of citrus bomen kan u bij ons terecht. Indien we de plant die u wenst niet in voorraad hebben is het altijd mogelijk om deze te bestellen. Wij kunnen op een paar dagen tijd de plant van uw keuze laten leveren. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor het op planten van uw plantenbakken en werken we samen met een tuinier voor de grotere projecten. In de herfst- en wintermaanden is er niet zoveel keuze omdat we ons dan vooral toelichten op het eindejaar en de gezellige warmte binnen. 

Onder de link planten bovenaan het blad vind u ook nog een onderverdeling in kamer platen, cactussen en buiten planten. Dit met enkele sfeerfoto's.

We hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze zaak om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Let you inspire by Ixora Flowers & Things  www.ixorawemmel.be   www.boutikunique.com

Atelier Bodeco BV

Ixora Flowers & Things

Boutikunique.com

Markt 66 - 1780 Wemmel

Tel +32 2 460 52 04

ixora@skynet.be