Kussens en plaids


In onze winkel kan u ook terecht  voor kussens en plaids.

Voor onze kussens werken wij samen met "Ethnicraft" een Belgisch bedrijf dat al jaren een heel natuurlijke, hedendaagse, kwaliteitsvolle maar ook speelse collectie maakt in heel uiteenlopende stoffen. De kussens zitten zeer comfortabel en passen in elk interieur. Ook Natures Collections behoord tot onze leveranciers.

Voor de plaids en de schapenvacht kussens werken we vooral met "Natures Collection", een bedrijf afkomstig uit Denemarken. De prijs-kwaliteit voor de plaids is zeer goed. Ze zijn ook allemaal vervaardigt uit natuurlijke materialen zoals oa mohair of alpaca wol, schapenvacht, ... Al hun materialen zijn afkomstig van dieren die geslacht zijn voor consumptie en waarvan de vellen gebruikt worden om die artikelen te kunnen maken.  Ze hebben hiervoor alle nodige vergunningen en documenten.

Hieronder kan u enkele artikelen terugvinden. Deze zijn misschien niet meer beschikbaar in onze winkel maar de foto's dienen enkel als voorbeeld. Indien u interesse hebt in deze of andere artikelen kan u steeds terecht op onze webshop : www.boutikunique.com waar u tal van decoratie en Baobab Collection kan terug vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit alles te komen bewonderen in onze winkel zelf.

Veel shop genot !!

 Let you inspire by Ixora Flowers & Things at ixorawemmel.be   and boutikunique.com

Atelier Bodeco BV

Ixora Flowers & Things

Boutikunique.com

Markt 66

1780 Wemmel

Tel + 32 2 460 52 04

ixora@skynet.be