Indien u op zoek bent naar een artikel in de Baobab Collection of een decoratief artikel dan kan u de link hierboven - of onder indrukken. U wordt dan rechtstreeks door verwezen naar onze nieuwe webshop  boutikunique.com  de online winkel van onze bloemenzaak Ixora Flowers & Things - Markt 66 - 1780 Wemmel.

 

Op onze webshop boutikunique.com verkopen we vooral decoratie artikelen en de Baobab Collection collectie, gaande van de geur kaarsen in groot en klein, geurstokjes - diffusers en aanstekers.

Indien u de tijd niet vind om bij ons langs te komen in de winkel is dit de ideale oplossing om uw geschenk toch nog tijdig in huis te halen. De leveringen gebeuren binnen de 2 - 3 werkdagen, te rekenen vanaf de dag na uw bestelling of na een week-end - tenzij het artikel niet in voorraad is, wat steeds duidelijk vermeld staat bij de gegevens van het artikel zelf.

Zeker eens de moeite om een kijkje te gaan nemen. Veel shop genot en tot binnenkort.Indien u via onze site bloemen wenst te bestellen dan kan u dit doen door hier boven op de link            "bloemen bestellen" te drukken of bovenaan deze pagina op de knop "bloemen bestellen" te drukken.

Daar kan u enkel terecht voor het bestellen van een boeket bloemen of een orchidee plant met sierpot.

Alle instructies om te bestellen staan uitgelegd op de website.

Vergeet zeker niet indien uw bestelling geleverd hoeft te worden om de dag van levering, de voor- en achternaam, het volledige adres en telefoon- of gsm nummer van de ontvanger in te vullen. U kan ook de kleur van het boeket meegeven en of er een kaartje moet aangehangen worden.

U kan na het ingeven van al deze gegevens ook rechtstreeks via onze site betalen en dit in een beveiligde omgeving. U hoeft dus geen aparte overschrijving meer te doen.

Voor verdere vragen kan u ons steeds telefonisch bereiken op 02 460 52 04 of per mail op : ixora'@skynet.be

 

Ixora Flowers & Things and Boutikunique


Let you inspire by Ixora Flowers & Things www.ixorawemmel.be www.boutikunique.com

Atelier Bodeco BV

Ixora Flowers & Things

Boutikunique.com

Markt 66

1780 Wemmel

Tel + 32 2 460 52 04

ixora@skynet.be