GRATIS levering op onze decoratie webshop - www.boutikunique.com - bij bestellingen vanaf 40€

Laatste Nieuwtjes

 

 

 

 

Nieuw in onze collectie zijn de kussens van Simples. Belgische makelij en top van kwaliteit. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Vanaf oktober te bewonderen in onze zaak.

 

 

 

 

 

 

 

Ook in ons assortiment kan u de volledige collectie van Serax terug vinden. De Belgische groothandel die samenwerkt met tal van ontwerpers en heel wat diversiteit aanbied in zijn collecties. Bent u op zoek naar een bepaald artikel in deze collectie aarzel dan niet ons hierover te contacteren.

Ook de collectie van Marie Michielssen zal een meerwaarde bieden in onze bloemenzaak. Zij ontwerpt speciale maar toch zeer bruikbare artikelen in vormen die je nergens anders kan vinden. Ook de kleuren die ze gebruikt zijn toegankelijk voor iedereen.

 

 

 

 

 

 

Des Pots heeft voor dit najaar een warme collectie ontworpen die past in elk interieur. Goud is de hoofdkleur maar daarnaast kan u tal van andere leuke artikelen terug vinden. Vanaf oktober te bewonderen in onze zaak.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tipje van de sluier. Dit is de nieuwe collectie voor het eindejaar van Baobab Collection. De collectie is gebaseerd op de geschiedenis van de Italiaanse renaissance en heeft de naam Borgia meegekregen.
We verwachten deze nieuwigheden ook vanaf oktober in ons assortiment.

Buiten deze collectie zullen er natuurlijk nog tal van andere nieuwigheden te bewonderen zijn, maar dit blijft nog even geheim - ook voor ons zelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urban Nature Culture blijft ook dit najaar in onze collectie beschikbaar. Vazen, potten, borden en tassen maar ook allerhande andere artikelen kan u in onze zaak terug vinden.

 

 

 

 

 

Buiten deze kleine voorstelling van merken en nieuwe artikelen kan u nog vele andere komen ontdekken in onze zaak. Elke week komt er wel iets nieuws binnen en kan u weer rustig komen winkelen tussen alle nieuwigheden.