GRATIS levering op onze decoratie webshop - www.boutikunique.com - bij bestellingen vanaf 50€

Laatste Nieuwtjes

 

 

 

 

In onze collectie kan u tal van merken terug vinden waaronder ook de kussens van Simples. Belgische makelij en top van kwaliteit. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen. 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in ons assortiment kan u de volledige collectie van Serax terug vinden. De Belgische groothandel die samenwerkt met tal van ontwerpers en heel wat diversiteit aanbied in zijn collecties. Bent u op zoek naar een bepaald artikel in deze collectie aarzel dan niet ons hierover te contacteren.

Ook de collectie van Marie Michielssen zal een meerwaarde bieden in onze bloemenzaak. Zij ontwerpt speciale maar toch zeer bruikbare artikelen in vormen die je nergens anders kan vinden. Ook de kleuren die ze gebruikt zijn toegankelijk voor iedereen

 

 

 

 

 

 

Urban Nature Culture blijft ook dit najaar in onze collectie beschikbaar. Vazen, potten, borden en tassen maar ook allerhande andere artikelen kan u in onze zaak terug vinden.

 

 

 

 

 

Buiten deze kleine voorstelling van merken en nieuwe artikelen kan u nog vele andere komen ontdekken in onze zaak. Elke week komt er wel iets nieuws binnen en kan u weer rustig komen winkelen tussen alle nieuwigheden. In september gaan wij opnieuw naar de beurs in Parijs om onze najaarsaankopen te doen. Daar vinden wij alle laatste nieuwe snufjes die we dan graag aan jullie willen voorstellen.