Laatste Nieuwtjes

Op deze pagina zal u altijd de laatste nieuwtjes kunnen ontdekken betreffende onze bloemenzaak..

Dit kan gaan van een nieuwe collectie potterie die net is aangekomen, een wedstrijd die georganiseerd zal worden op onze Facebook pagina, openingsuren die aangepast zijn door bvb een feestdag en nog tal van andere zaken. Zeker de moeite om hier af en toe eens een kijkje te komen nemen.

 

De met de handbeschilderde vazen van Doortje Ijpelaar blijven een enorm succes. Op een paar weken tijd is onze hele voorraad van het voorjaar er bijna helemaal door. Voor alle geïnteresseerden, aarzel niet te lang om nog een kijkje te komen nemen want op = op. Er blijven nog maar een aantal kleuren over. De volgende levering zal  pas binnen een dikke 6 maanden geleverd worden. 

 

Des Pots heeft ook net zijn hoog zomer collectie potten en vazen geleverd. Daar zitten leuke, frisse, zomerse kleurtjes en modellen tussen aan zeer betaalbare prijzen. Keuze in ieders budget.

 

AP Collectie gaar één van de dagen hun laatste nieuw model van pluchen zetel leveren. Een klein rond zeteltje - voetbank vervaardigd uit witte pluchen ijsberen. Een pareltje dat past in ieders interieur.  

 

Ethnicraft is een Belgische fabrikant van meubelen waar wij graag mee samenwerken voor de verkoop van bijzet tafeltjes - salon tafel. De nieuwigheden zijn net geleverd en de boodschap aan iedereen die op zoek is naar dit item, kom snel een kijkje nemen want ze zijn zoals elke keer zeer gegeerd.