GRATIS levering op onze decoratie webshop - www.boutikunique.com - bij bestellingen vanaf 50€

Laatste Nieuwtjes

Op deze pagina zal u altijd de laatste nieuwtjes kunnen ontdekken betreffende onze bloemenzaak..

Dit kan gaan van een nieuwe collectie potterie die net is aangekomen, een wedstrijd die georganiseerd zal worden op onze Facebook pagina, openingsuren die aangepast zijn door bvb een feestdag en nog tal van andere zaken. Zeker de moeite om hier af en toe eens een kijkje te komen nemen.


Ook in ons assortiment kan u de volledige collectie van Serax terug vinden. De Belgische groothandel die samenwerkt met tal van ontwerpers en heel wat diversiteit aanbied in zijn collecties. Bent u op zoek naar een bepaald artikel in deze collectie aarzel dan niet ons hierover te contacteren.

 

Een klein voorsmaakje op de foto's hiernaast.

 

 

 

 

Ook de collectie van Marie Michielssen zal een meerwaarde bieden in onze bloemenzaak. Zij ontwerpt speciale maar toch zeer bruikbare artikelen in vormen die je nergens anders kan vinden. Ook de kleuren die ze gebruikt zijn toegankelijk voor iedereen. 

 

 

 

 

De met de handbeschilderde vazen van Doortje Ijpelaar blijven een enorm succes. Op een paar weken tijd is onze hele voorraad van het voorjaar er bijna helemaal door. Voor alle geïnteresseerden, aarzel niet te lang om nog een kijkje te komen nemen want op = op. Er blijven nog maar enkele exemplaren over. In het najaar komen er enkel nog een aantal zwarte vazen binnen die we zelf laten ontwerpen hebben en dit in samenspraak met Doortje Ijpelaar zelf. Een unieke vaas met een uniek ontwerp - enkel bij Ixora Flowers & Things te Wemmel.

 

 

 

 

 

 

 

Van de Belgische firma AP Collectie hebben we al tal van verschillende modellen verkocht. Het laatste exemplaar was er eentje met de zwarte apen en daarvoor een kleine voetbank met witte ijsberen. Natuurlijk vervaardigen ze nog heel wat andere modellen van zetels, banken & poefs. Dit met tal van andere dieren in heel wat kleuren. Volledig met de hand vervaardigd en is een Belgisch product !

 

 

 

 

Des Pots heeft ook dit seizoen weer een hele leuke druïde collectie potten en vazen in de aanbieding. Daar zitten zeer leuke en verassende modellen tussen aan betaalbare prijzen. Keuze in ieders budget & smaak. Binnenkort beschikbaar.

 

Ethnicraft is een Belgische fabrikant van meubelen en binnenhuisdecoratie waar wij graag mee samenwerken voor de verkoop van bijzet tafeltjes - salon tafels en andere decoratie artikelen. De nieuwigheden zijn net geleverd en de boodschap aan iedereen die op zoek is naar deze items, kom snel een kijkje nemen want ze vallen enorm in de smaak.

 

Domani heeft ook heel wat nieuwigheden in hun assortiment zitten en de winkel zal weer goed vol staan met allerlei nieuwe modellen en kleuren. In groot en klein verkrijgbaar in de typische Domani modellen - een zeer groots Belgisch merk van Potterie met een onuitgesproken kwaliteit van aardewerk.